Tržnica Kineskog međunarodnog uvoznog sajma potiče rast potrošnje pretvaranjem izložaka u robu

S otvaranjem Kineskog međunarodnog uvoznog sajma je tržnica sajma na Istočnoj ulici Nanjing u Šangaju uzrokovala procvat kupovine.

Tepisi iz Pakistana, lampe iz Turske, švicarski vojni noževi, čaj iz Šri Lanke…u ponudi je više od 5000 proizvoda iz 40 zemalja i regija, a potrošači ovdje mogu kupiti proizvode iz cijelog svijeta bez odlaska u inozemstvo.

Čini se da većina potrošača nema jak osjećaj sudjelovanja prema šestodnevnom Kineskom međunarodnom uvoznom sajmu, ali im tržnica sajma omogućuje kupovinu “izložaka” s prethodnog, pa čak i ovogodišnjeg izdanja sajma. To je stvorilo najbrži način za pretvaranje izložaka Kineskog međunarodnog uvoznog sajma u robu.

Na tržnici je izgrađeno devetnaest nacionalnih paviljona, a tu su i područja za luksuz i nakit, kulturne i kreativne proizvode sajma te iskustvo međunarodne kuhinje.

Ove godine na tržnici sudjeluje 180 trgovaca iz 76 zemalja i regija. Broj nacionalnih paviljona u luci je, uz potporu i ovlaštenje relevantnih nacionalnih organizacija i poslovnih udruženja u Kini, dostigao 63.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.