600 globalnih diplomata i znanstvenika raspravljalo o iskustvima upravljanja KPK-e

Što svijet misli o upravljanju Komunističke partije Kine (KPK-e)?

U Međunarodnom odjelu Komunističke partije Kine (KPK-e) je tijekom tematskog brifinga na Šestom plenarnom zasjedanju 19. Saziva Centralnog komiteta KPK-e 19. studenog održana razmjena mišljenja između 100 visokih diplomata i 500 predstavnika različitih organizacija iz cijelog svijeta.

Tijekom događanja su se stručnjaci i diplomati osvrnuli na iskustva i povijest KPK-e u posljednjih 100 godina te način na koji se Kina uspješno izgradila iz ratom razorene zemlje u jedno od najvećih svjetskih gospodarstava.

Događaju je prisustvovalo nekoliko veleposlanika u NR Kini, uključujući ruskog veleposlanika Andreja Denisova, egipatskog veleposlanika Mohameda Eladrija, veleposlanika Madagaskara Jeana Louisa Robinsona i veleposlanika Laosa Khamphaoa Ernthavanha.

Virtualno su se pridružili i čelnici i predstavnici različitih političkih stranaka, uključujući predsjednika Narodne skupštine Srbije i predsjednika Socijalističke partije Srbije Ivicu Dačića, čelnicu Radničke partije i bivšu predsjednicu Brazila Dilmu Rousseff i predsjednika Komunističke partije Španjolske Joséa Luisa Centella.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.