Na 4. Svjetskoj konvenciji o proizvodnji potpisani projekti vrijedni 91,1 milijardu USD

Na četvrtoj Svjetskoj konvenciji o proizvodnji održanoj u Hefeiju, glavnom gradu istočne kineske pokrajini Anhui, su potpisana ukupno 703 projekta, s ukupnim ulaganjem od 582,18 milijardi juana (oko 91,1 milijardu američkih dolara).

Cilj četverodnevnog događanja, s temom “pokrenuta inovacijama, digitalno osnažena: globalna proizvodna industrija usklađena s visokokvalitetnim rastom”, je promicanje visokokvalitetne proizvodnje i produbljivanje razmjene između Kine i ostatka svijeta.

Među projektima potpisanim na konvenciji je 656 proizvodnih projekata s ulaganjem od 533,49 milijardi juana. Ukupno je potpisano 167 projekata s investicijom od preko 1 milijarde juana, a sedam projekata su vrijedni preko 10 milijardi juana.

Tijekom događaja je potpisano 66 novih energetskih projekata u području novih energetskih vozila i akumulatora u koje je uloženo 146,37 milijardi juana, kao i 87 projekata informacijske tehnologije, s ulaganjem od 91,73 milijardi juana.

Konvencija, održana od 19. do 22. studenoga putem interneta i fizički, je okupila oko 1400 predstavnika iz zemlje i inozemstva, uključujući strane diplomate, dužnosnike relevantnih međunarodnih organizacija i više menadžere iz tvrtki s popisa Global Fortune 500, rekli su iz organizacijskog odbora.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.