Xi naglasio jačanje obrazovanja vojnih stručnjaka

Kineski predsjednik Xi Jinping je naglasio temeljit razvoj vojnih stručnjaka, kako bi se podržao i vodio napredak u jačanju oružanih snaga.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno rekao kada je govorio na konferenciji povjerenstva o radu povezanom s vojnim stručnjacima koja je trajala od petka do nedjelje.

Xi je pozvao na provedbu duha rujanske središnje konferencije o radu povezanom sa stručnjacima i osposobljavanjem kompetentnog vojnog osoblja radi izgradnje jake vojske u novom dobu, kako bi se pružila čvrsta potpora ostvarenju ciljeva postavljenih za stogodišnjicu osnutka Narodnooslobodilačke vojska koja će se obilježiti 2027.

Stručnjaci su ključ za unaprjeđenje visokokvalitetnog razvoja kineskih oružanih snaga, postizanje pobjede u vojnom natjecanju i osvajanje prednosti u budućim ratovima, naglasio je Xi.

Xi je ukazao na potrebu obrazovanja nove vrste visokokvalitetnog i profesionalnog vojnog osoblja te je naglasio pridržavanje apsolutnog vodstva KPK-e nad vojskom u cijelom procesu i svim aspektima rada vezanog uz stručnjake.

Xi je naglasio važnost izgradnje optimizirane atmosfere povjerenja, poštivanja, podrške i iskazivanja brige prema stručnjacima u oružanim snagama.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.