Xi odgovara na pismo umjetnika Kineskog nacionalnog kazališta

Kineski predsjednik Xi Jinping pozvao je umjetnike kineskog nacionalnog kazališta da dobro ispričaju kineske priče i stvore još izvrsnih djela koja su vrijedna vremena i vjerna očekivanjima naroda.

Xi, također glavni tajnik Središnjeg komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, iznio je to u subotu u svom pismu u kojem je odgovorio umjetnicima u čast 20. godišnjice uspostave Nacionalnog kazališta Kine.

U pismu, Xi je potvrdio važnu ulogu koju su odigrali u razvoju književnog cilja zemlje.

Također je pozvao na uporne napore da se ide u korak s vremenom, održi položaj naroda i inovira na temelju dosadašnjih dostignuća, u nastojanju da daju veći doprinos prosperitetu i razvoju književnosti i umjetnosti u novoj eri. , te pomažu u obogaćivanju kulturnog života ljudi.

Kinesko nacionalno kazalište, nekadašnje umjetničko kazalište mladih u Yan’anu, nadograđeno je u sadašnje 25. prosinca 2001. godine.

Ukupno 16 umjetnika iz Nacionalnog kazališta Kine nedavno je pisalo Xiju, izražavajući svoju odlučnost u stvaranju izvrsnih djela za razvoj snažne kulture u Kini.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.