WineOS 28. i 29. siječnja u dvorani „Gradski vrt”.

Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS održat će se 28. i 29. siječnja u dvorani „Gradski vrt”.

Ljubitelji vina i delicija ponovno će imati priliku uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na čak 1.900 četvornih metara izložbenog prostora. I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste.

Posjetitelje će dočekati 90-ak izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi komfor za rad s gostima, ali i za održavanje poslovnih sastanaka. U dvorani će se i ovaj put naći pozornica na kojoj će se tijekom oba dana održavati kulinarski show.

Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina. Za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

Organizatori će se morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera, što znači i da će ulaz biti uvjetovan posjedovanjem takozvane Covid – potvrde.

U sklopu WineOS-a tradicionalno se održavaju brojne edukativne radionice.

Posebno je zanimljivo što će na WINEOS-u svoje znanje prenositi, u okviru Regionalnog centra kompetentnosti, nastavnici ugostiteljskog posluživanja RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.