Dovršena politika za gledatelje ZOI-a u Pekingu 2022.

Organizatori Zimskih olimpijskih igara (ZOI-a) u Pekingu 2022. su u ponedjeljak predstavili konačnu verziju mjera za gledatelje.

„S obzirom na trenutnu tešku i kompliciranu situaciju pandemije bolesti COVID-19 te kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika i gledatelja, odlučeno je kako se ulaznice više neće prodavati, već će biti dio prilagođenog programa u kojem će se grupe gledatelja pozivati da prisustvuju natjecanjima tijekom igara”, stoji u priopćenju organizatora.

“Organizatori očekuju kako će se svi gledatelji strogo pridržavati protumjera za COVID-19 prije, tijekom i nakon svakog natjecanja, kao preduvjeta za sigurnu i zdravu provedbu igara”, dodano je.

“Principi mjera prevencije i kontrole pandemije za ZOI u Pekingu 2022, su objavljeni 30. rujna 2021. Jedno od načela je bilo kako se ulaznice neće prodavati gledateljima izvan kopnene Kine. Ulaznice će se prodavati isključivo gledateljima koji žive u kopnenoj Kini i ispunjavaju zahtjeve protumjera za COVID-19”, navedeno je u priopćenju.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.