Interaktivna izložba “Neki stari klinci”

“Neki stari klinci” interaktivna je izložba osmišljena u obliku pop-up u prostorima Rektorata na osječkom Trgu Svetog Trojstva od 18 do 21 sat.

Izložbu su potpunosti osmislili kreativni studenti druge godine diplomskog studija smjerova Medija i odnosa s javnošću, Menadžmenata u kulturi i kreativnim industrijama te Modula dizajna digitalnih interakcija, pod vodstvom mentora dr. sc. Igora Mavrina i Maje Haršanji.

Jednodnevna je izložba osmišljena tako da posjetitelji i sami postanu kreatori i aktivni sudionici tako što će vlastitim izlošcima koje će posuditi postaviti temelj izložbe.

Predstavljene su neke od najpoznatijih i nezaboravnih igara i igračaka koje su obilježile djetinjstvo milenijalaca, ali je program prilagođen svim dobnim skupinama, koncepcijski obuhvaća kombinaciju edukativne i zabavne funkcije.

Stoga je ova interaktivna izložba sa stotinjak eksponata vremeplov u koji su mogli uskočiti svi koji su se željeli barem nakratko vratiti u devedesete godine prošloga stoljeća, kada je sve bilo nekako drukčije i jednostavnije.

Akademija za umjetnost i kulturu pretvorila se u zgradu punu igračaka i dragocjenih uspomena.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.