Organizacijski odbor: Pripreme za ZOI u Pekingu 2022 su dovršene

Organizatori Zimskih olimpijskih igara (ZOI-a) u Pekingu su rekli kako su sve pripreme za početak igara 4. veljače dovršene.

Pekinški organizacijski odbor za Zimske olimpijske igre je u ponedjeljak u glavnom medijskom centru ZOI-a u Pekingu 2022, održao tiskovnu konferenciju s temom “Zimske olimpijske igre, sport i kultura”, još jednom obećavajući kako će Kina održati “jednostavnu, sigurno i prekrasno” izdanje Igara.

Budući da se igre preklapaju s kineskim Blagdanom proljeća, nacija ih shvaća kao novogodišnji poklon svijeta, rekao je Zhao Weidong, glasnogovornik organizacijskog odbora. Na tiskovnoj konferenciji se pojavio s drugim glasnogovornikom Yanom Jiarongom, predsjednikom Povjerenstva sportaša Yang Yangom, glavnim direktorom operativne ekipe Nacionalnog ovala za brzo klizanje Wu Xiaonanom i drugima.

Zhao je rekao kako su pripreme, uključujući izgradnju sportskih borilišta i probne vožnje, zagrijavanje sportaša na licu mjesta, pristupačne objekte u sve tri natjecateljske zone te organizaciju hotelskih i medicinskih usluga, dovršene.

Istovremeno su 5G, roboti, vozila na vodik i drugi napredni tehnički uređaji također spremni za pružanje udobnosti olimpijskom osoblju tijekom igara.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.