Kinesko najviše zakonodavno tijelo razmatra izvješće o radu i nacrt dnevnog reda za predstojeću godišnju sjednicu

Stalni odbor 13. saziva Svekinskog narodnog kongresa (SNK-a), najvišeg zakonodavnog tijela Kine, je u nedjelju je započeo 33. zasjedanje, kako bi se pripremio za predstojeće peto godišnje zasjedanje 13. saziva SNK-a, koje će se otvoriti 5. ožujka.

Li Zhanshu, predsjednik Stalnog odbora SNK-a, je predsjedao prvim plenarnim sastankom sjednice. Sastanku je prisustvovalo ukupno 157 članova Stalnog odbora SNK-a.

Zastupnici su pregledali izvješće o radu Stalnog odbora SNK-a. Izvješće o radu će u ožujku biti dostavljeno godišnjoj skupštini zakonodavnog tijela na razmatranje.

Zastupnici su također pregledali nacrt dnevnog reda godišnje sjednice SNK-a, nacrt popisa imena predsjedništva i glavnog tajnika godišnje sjednice te nacrt popisa članova pozvanih da sudjeluju na godišnjoj sjednici kao sudionici bez prava glasa.

Razmatrali su nacrt odluke o činovima aktivnih vojnika Narodnooslobodilačke vojske, nacrt odluke o osnivanju financijskog suda za Chengdu i Chongqing i izvješće o provedbi odluke Stalnog odbora SNK-a u vezi s parničnim postupkom u parnicama u kojima je predmet intelektualno vlasništvo.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.