Xi naglasio izgradnju poduzeća svjetske klase

Kineski predsjednik Xi Jinping je u ponedjeljak pozvao na napore za ubrzavanje izgradnje poduzeća svjetske klase i jačanje kultiviranja talenata u osnovnim akademskim disciplinama.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva, je navedeno rekao predsjedavajući 24. sastankom središnjeg povjerenstva za produbljivanje sveukupne reforme.

Kina će ubrzati izgradnju poduzeća svjetske klase s izvanrednim proizvodima i robnim markama, vodećim inovacijama i modernim upravljanjem, rekao je Xi, također predsjedavajući središnjeg povjerenstva za produbljivanje sveukupne reforme.

Država će promicati visokokvalitetan razvoj inkluzivnog financiranja i izgraditi zdrav financijski sustav, koji je vrlo prilagodljiv, konkurentan i uključiv, kako bi bolje zadovoljila raznolike financijske potrebe ljudi i realnog gospodarstva, rekao je Xi.

Xi je također naglasio nastojanja za osposobljavanje velikog broja stručnjaka za temeljna istraživanja hitno potrebnih za razvoj Kine temeljen na inovacijama te je potaknuo državna poduzeća na poboljšanje inovacijskih sustava i razvoj izvora izvornih tehnologija, istaknuo je Xi.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.