Izložba kaligrafskih radova i haiku poezije “Esekerima s ljubavlju”

Tijekom mjeseca ožujka u Ogranku Industrijska četvrt Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek može se pogledati radova i haiku poezije autora Zlatka Venusa pod nazivom “Esekerima s ljubavlju”. Izložba se održava u sklopu projekta Mala galerija GISKO.

Zlatko Venus rođen je u Osijeku, gdje je završio osnovnu školu i Opću gimnaziju. Studirao je na Pedagoškoj akademiji u Rijeci, a u Osijeku je diplomirao i na Pedagoškom fakultetu, gdje dobiva zvanje magistra struke. (mag. prim. educ.) Radio je na osnovnim i područnim školama od Varaždina do Erduta. Osim što se bavi fotografijom i stekao je zvanje nastavnika fotografije,  izlagao je na brojnim skupnim i samostalnim izložbama svoje radove. Ovaj svestrani sugrađanin završio je i dopisni tečaj kaligrafije u New Yorku krajem 1995. Izložba Esekerima s ljubavlju presjek je njegova rada odnosno haiku poezije napisane kaligrafskim pismom.

Izložbu je moguće pogledati tijekom ožujka 2022. godine u radno vrijeme Knjižnice, uz poštivanje svih epidemiološkim mjera.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.