Otvoreno i veliko kinesko tržište zasigurno će pružiti više mogućnosti tvrtkama iz raznih zemalja u Kini

U danas objavljenom “Radnom izvješću kineske vlade” navodi se da će se inozemni kapital aktivno koristiti 2022. godine, a vjeruje se da će otvoreno i veliko kinesko tržište zasigurno pružiti više mogućnosti tvrtkama u raznim zemljama Kine.

Prema radnom izvješću kineske vlade, ulaganja stranih poduzetnika trebala bi se poticati i proširiti kako bi se pružila veća podrška na zapadu i sjeveroistoku zemlje, kao iu proizvodnji srednje i visoke razine, istraživanju i modernim uslugama. Potrebno je unaprijediti usluge za poboljšanje korištenja stranog kapitala, te doprinijeti što skorijem pokretanju velikih projekata. Također je potrebno praktički unaprijediti izgradnju zona slobodne trgovine i slobodnih luka na Hainanu, pridonijeti reformama i inovacijama u razvojnim zonama i zonama slobodne trgovine, te povećati broj ispitnih stanica za širenje uslužne industrije.

U radnom izvješću kineske vlade također se ističe želja Kine za jačanjem obostrano korisne suradnje s raznim zemljama svijeta radi ostvarivanja zajedničkih interesa.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.