Kina će unaprijediti logistiku i prijevoz smrznutih proizvoda

Kineske vlasti su objavile smjernice o unaprjeđenju logistike i transporta smrznutih proizvoda, obećavajući napore za poboljšanje infrastrukturne mreže i poticanje nadogradnje tehnološke opreme.

Kina će optimizirati raspored objekata hladnog lanca u lukama čvorišta i poboljšati mrežu postrojenja za prijevoz smrznutih proizvoda za proizvodnju i prodaju robe, navedeno je u smjernicama koje su zajednički objavili nekoliko vladinih agencija, uključujući Ministarstvo prometa.

Daljnji će se napori uložiti u promicanje razvoja prijevoznih alata za smrznute proizvode hladnog lanca i unaprjeđenje primjene inteligentnih uređaja i opreme za kontrolu temperature, navedeno je u smjernicama,

Također su detaljno razrađene mjere za razvoj temeljnih poduzeća za prijevoz smrznutih proizvoda i poboljšanje uslužnih sposobnosti prekogranične logistike hladnog lanca.

Cilj smjernica je osigurati sigurnosti cirkulacije hrane, smanjenje otpada u prometu hrane, promicanje nadogradnje potrošnje i poticanje novih točaka rasta.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.