17. SALORI – sajam lova, ribolova i turizma 24. MOTOMOBIL – sajam automobila i prateće industrije

Poslušajte emisiju u kojoj je gost direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović.

Osječki sajam d.o.o. pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije  i  Hrvatskog športsko ribolovnog saveza, organizira sedamnaestu po redu sajamsku priredbu – SALORI 2022., manifestaciju koja svojom veličinom, brojem izlagača i značajem u razvoju lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma  predstavlja najznačajniju priredbu te vrste u našoj zemlji.

Bit će to velika revija i predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih društava i saveza, uz nezaobilaznu izložbu trofeja, kao i bogatu ponudu opreme i pribora za lov i ribolov. Prikaz  mogućnosti seoskog turizma i raznovrsnost ponude gastronomskih specijaliteta naše regije dodatno će obogatiti  obilje stručnih, zabavnih i sportskih sadržaja.

Istovremeno, na istoj lokaciji održat će se i 24. Sajam automobila i prateće industrije –MOTOMOBIL 2022.  Sajam automobila je značajna sajamska priredba koja posjetiteljima pruža mogućnost izravnog susreta na jednom mjestu, s ponudom distributera automobila, motora, skutera i novitetima prateće industrije.

Dobrodošli!

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.