Kina se bori protiv kršenja prava intelektualnog vlasništva u vezi Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

Kineska nacionalna uprava za autorska prava i pet drugih tijela nadziru istragu nekoliko ključnih slučajeva koji uključuju kršenje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva u vezi Zimskih olimpijskih igara u Pekingu 2022. i Zimskih Paraolimpijskih igara u Pekingu 2022.

Wang Zhicheng, voditelj odjela za upravljanje autorskim pravima pri Odjelu za publicitet Centralnog komiteta Komunističke partije Kine, je na tiskovnoj konferenciji u nedjelju rekao da će javnost biti na vrijeme obaviještena o najnovijim zbivanjima u istragama.

Do 15. Ožujka je izbrisano ukupno 110 770 relevantnih ilegalnih internetskih poveznica i obrađeno je 10 072 računa koji krše prava, rekao je Wang.

Na tiskovnoj konferenciji je He Zhimin, zamjenik ravnatelja Nacionalne uprave za intelektualno vlasništvo, rekao kako je uprava u prvom tromjesečju ove godine riješila i razotkrila više od 1700 slučajeva zlonamjerne registracije zaštitnih znakova povezanih s Olimpijskim igrama.

Također je na meti neovlašteno širenje programa olimpijskih sportskih događaja na različitim platformama, uključujući ilegalni prijenos putem kratkih video računa, rekao je Wang.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.