CGTN osvojio zlatnu nagradu na TV i filmskim nagradama Festivala New Yorka 2022.

Pobjednici TV i filmskih nagrada Festivala New Yorka 2022. su proglašeni 26. travnja na virtualnom događanju Storytellers Gala. Specijalni novogodišnji glazbeni spot CGTN-a “Glazbena zdravica za 2022. godinu” je osvojio zlatnu medalju u kategoriji posebne scenske umjetnosti. CGTN je također nagrađen s dvije srebrne i tri brončane nagrade u drugim kategorijama.

Zanimljive filmske i televizijske priloge koje su izradili filmaši i pripovjedači iz 42 zemlje i regije je žiri ocjenjivao putem interneta. Sve prijave za natjecanje 2022. je putem interneta ocijenio i pregledao veliki žiri TV i filmskih nagrada Festivala New Yorka sastavljen od preko 200 producenata, redatelja, pisaca i drugih kreativnih medijskih profesionalaca iz cijelog svijeta.

Spot pjesme “Glazbena zdravica za 2022. godinu” je okupio glazbenike iz cijelog svijeta, koji su uputili najbolje želje izvodeći poznati komad iz kineske sonate koristeći vlastite prepoznatljive instrumente. Originalnu sonatu, poznatu kao Festivalska uvertira, je skladao poznati kineski glazbenik Shi Wanchun.

Mladi glazbenici iz osam zemalja su izveli najpoznatije umjetnikovo djelo na novi eklektičan način kako bi poslali dobro raspoloženje i svečane blagoslove ljudima diljem svijeta.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.