Najviše vodstvo: Kina će sigurno pobijediti u ratu protiv bolesti COVID-19 u Šangaju, držeći se provjerene politike kontrole epidemije

Kina će znanstvenom i učinkovitom politikom kontrole epidemije koja će izdržati test vremena zasigurno pobijediti u ratu protiv bolesti COVID-19, rečeno je na sastanku najvišeg vodstva održanom u četvrtak.

Sastankom Stalnog odbora Političkog biroa Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) predsjedao je Xi Jinping, genralni sekretar Centralnog komiteta KPK-e.

Na sastanku je rečeno kako je Kina od ožujka izdržala najteži test u kontroli bolesti COVID-19 od protuepidemijske bitke u Wuhanu te je osigurala napredak zajedničkim naporima cijele zemlje.

Budući da pandemija još uvijek bjesni svijetom, a koronavirus nastavlja mutirati, postoji velika neizvjesnost u vezi razvoja pandemije, rečeno je na sastanku te je upozoreno protiv svakog popuštanja napora u kontroli.

“Popuštanje će nesumnjivo dovesti do velikog broja infekcija, kritičnih slučajeva i smrti i ozbiljno utjecati na gospodarski i društveni razvoj te živote i zdravlje ljudi”, rečeno je na sastanku.

Na sastanku je istaknuta važnost nepokolebljivog pridržavanja dinamičke nulte politike za COVID-19 i odlučne borbe protiv bilo kakvih pokušaja iskrivljavanja, dovođenja u pitanje ili odbacivanja kineske politike protiv bolesti COVID-a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.