8. Konferencija o sajmovanju pod nazivom ‘Transformacija sajamske industrije – B2B poslovanje „Sajmovi – opet omogućuju direktne kontakte“.

Organizatori su časopis i portal Suvremena trgovina, Hrvatska gospodarska komora i Osječki sajam, a sve se odvija u sklopu Svjetskog dana sajmova – Global Exhibition Day 2022.

Sudionike Konferencije – predstavnike hrvatskih i inozemnih gospodarskih subjekata, Hrvatske izvoznike, direktore sajmova iz regije te predstavnike gospodarskih udruženja i državnih institucija je u ime Grada Osijeka pozdravio zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin.

Osobito mi je drago što se vraćamo sajmovanju uživo jer ništa ne može zamijeniti izravan kontakt kada poslovni partneri i posjetitelji sajmova mogu neposredno vidjeti proizvod za koji su zainteresirani, a kada govorimo o hrani onda ju i kušati. Grad Osijek je prepoznat kao centar sajmovanja u Hrvatskoj, a zahvaljujući inicijativi Osječko-baranjske županije i pokretanju izgradnje Gospodarskog centra, Osijek će postati središte sajmovanja znatno izvan naših granica, a što će doprinijeti razvoju gospodarstva ovog dijela Hrvatske, rekao je Vulin.

Inače, cilj je Konferencije reafirmirati ideju sajmovanja i izmijenjenu ulogu sajmova u suvremenom gospodarstvu. To se odnosi na potragu za novim tržištima, novim potrošačima, ali i na novi odnos prema izlagačima i posjetiteljima sajmova.

izvor: osijek.hr

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.