Xi poziva na stvaranje novog poglavlja u razvoju Sichuana

Kineski predsjednik Xi Jinping, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK) i predsjednik Centralne vojne komisije, obavio je inspekcijski obilazak jugozapadne kineske pokrajine Sichuan. Xi je istaknuo odlučnu provedbu odluka i planova Centralnog komiteta KPK, pronoseći naprijed veliki osnivački duh Partije, čvrst u općem principu težnje napretku i osiguranju stabilnosti. Zahtijevao je punu, točnu i sveobuhvatnu primjenu nove razvojne filozofije te aktivno služenje i integraciju u novu razvojnu paradigmu.

Treba uložiti napore za koordinaciju odgovora na COVID-19 s gospodarskim i društvenim razvojem, stabilizaciju gospodarskog razvoja i održavanje ukupne društvene stabilnosti, kako bi se upravljanje i razvoj Sichuana podigli na novu razinu i otvorilo novo poglavlje u razvoju Sichuana kao dijela novog puta ka izgradnji moderne socijalističke zemlje u svakom pogledu, istaknuo je Xi. Pozvao je na konkretne akcije kako bi se postavila pozornica za uspjeh 20. nacionalnog kongresa KPK.

Dana 8. lipnja, Xi je u pratnji Wang Xiaohuija, partijskog sekretara pokrajine Sichuan i Huang Qianga, guvernera pokrajine, otputovao na putovanje u Meishan, Yibin i druga mjesta. Xi je obišao selo, mjesto zaštite kulturnih relikvija, sveučilište i tvrtku.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.