Biraju se najljepši parkovi Hrvatske – Osijek kandidirao Sakuntalin park

Po uzoru na do sada provedene izbore za najljepši vrtić i, zimus, za najljepši advent portal gradonačelnik.hr jučer je pokrenuo u novi projekt – izbor najljepših parkova u Hrvatskoj, Za titulu najljepšeg parka natječe se 27 parkova iz 18 gradova i 2 općine.

„Slike smo objavili na našoj FB stranici na kojoj do 6. srpnja u podne možete pronaći i lajkati svoje favorite i tako im pomoći da se izbore za što bolji plasman u ovoj utrci. Također, naš stručni žiri temeljem stručnih kriterija izabrat će i proglasiti svoje pobjednike, a za tu prestižnu titulu natječe se čak 19 parkova”, ističu organizatori i objašnjavaju kako su u suradnji s Hrvatskim društvom krajobraznih arhitekata razradili niz stručnih kriterija temeljem kojih će žiri – Mario Jukić, predsjednik HDKA, Andrea Knez, potpredsjednica HDKA te predstavnik gradonačelnik.hr-a, izabrati najljepše i najfunkcionalnije parkove.

Za titulu najljepšeg parka natječe se 27 parkova iz 18 gradova i 2 općine

Prvog dana zabilježeno je više od 12 i pol tisuća lajkova, a najviše ih je prikupio vinkovački Park na Trgu bana Šokčevića, a za njim je osječki Sakuntala park. 

Posebno valja istaknuti kako se broje i priznaju samo lajkovi na FB stranici gradonačelnik.hr, ne i na podijeljenim objavama.

 

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.