“Zanemarivši vlastite interese, neću razočarati narode”

Kineski predsjednik Xi Jinping je nekad radio u orkugu Zhengding u pokrajini Hebei i u pokrajinama Fujian i Zhejiang te gradovima Šangaju i Pekingu. Gdje god je radio, uvijek je bio posvećen potrebama građana, i stavljao interese građana na prvom mjestu te je danima i noćima davao sve od sebe za razvoj domovine.

 

Od ožujka 1982. do svibnja 1985., Xi je radio u okrugu Zhengding u pokrajini Hebei. Kako bi pronapa način za poboljšanje života i povećanje imovine građana, Xi je obišao susjedne okruge i gradove u sjeveroistočnom i južnom dijelu Kine, a otišao je čak i na drugu obalu Pacifika.

U 1985., Xi je vodio delegaciju na studijskom putu u američku državu Iowu. Delegacija je pažljivo obišla i istraživala svaku kariku modernizacije poljoprivrede u Iowi. Stekli su brojna napredna iskustva i donijeli brojne vrijedne poljoprivrede tehnike i materijale.

 

Xi je s lokalnim građanima ulagao nastojanja i marljivo radio. Pod njegovom vodstvom, građani u Zhengdingu su realizirali san o iskorjenjivanju siromaštva.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.