5. Samit Digitalna Kina usredotočen na inicijativu digitalne Kine

Peti Samit Digitalna Kina održat će se u gradu Fuzhou u istočnoj kineskoj pokrajini Fujian od 23. do 24. srpnja, najavili su organizatori u utorak.

Samit, koji sponzorira nekoliko ograna vlasti, uključujući Kinesku upravu za kibernetički prostor, Ministarstvo industrije i informacijske tehnologije i pokrajinsku vladu Fujiana, usredotočit će se na nove promjene potaknute inovacijama i nove krajolike potaknute digitalizacijom u provođenju inicijative Digitalna Kina.

U sklopu samita održat će se posebna izložba koja će prikazati najnovija dostignuća u izgradnji “digitalne Kine” u posljednjih pet godina. Organizatori su rekli da kako će na samitu održati i sajam digitalnih proizvoda.

Cao Shumin, zamjenik čelnika Kineske uprave za kibernetički prostor, rekao je kako se samit pridržava uloge platforme za izdavanje državnih politika o razvoju informacijske tehnologije. Također prikazuje najnovija postignuća u provođenju inicijative Digitalna Kina, provodi razmjenu teorija o e-upravi i digitalnoj ekonomiji te udružuje snage za unapređenje suradnje u relevantnim aspektima.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.