Plava knjiga: Kina zabilježila brz rast industrije vozila za dostavu automatskih isporuka do krajnjeg korisnika

Autonomni automobili za dostavu do krajnjeg korisnika, ključno rješenje stvoreno za beskontaktnu dostavu kako bi se došlo do krajnjih kupaca tijekom pandemije, zabilježit će procvat tržišta u Kini, navedeno je u nedavno objavljenoj Plavoj knjizi o automobilskoj industriji.

Predviđa se da će tržište doživjeti eksponencijalni rast u sljedećih pet godina i dosegnuti količinu od 60 000 dostavnih automobila bez vozača do 2025. godine, stoji u godišnjem izvješću o razvoju kineske industrije gospodarskih vozila objavljenom u utorak.

Međutim, pred komercijalizacijom vozila s autonomnom vožnjom još su mnogi izazovi, navedeno je u izvješću. Politike i propisi za njihovu prednost prolaza i pristup cestama nisu jasni, a također nedostaju industrijski standardi za različite scenarije primjene takvih vozila.

Osim toga, velika implementacija komercijalnih vozila s autonomnom vožnjom zahtijeva izgradnju komunikacijskih mreža i prateće infrastrukture te konstrukciju prateće infrastrukture koju Kina tek treba unaprijediti, navedeno je u izvješću.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.