Kineski sajam usluga privlači 134 financijske institucije, poduzeća

Ukupno 134 financijske institucije i poduzeća iz Kine i inozemstva prijavile su se za tematsku izložbu financijskih usluga na nadolazećem Kineskom međunarodnom sajmu trgovine uslugama (CIFTIS) 2022., navodi se u brifingu za medije.

Pokrivajući izložbeni prostor od više od 14.000 četvornih metara i fokusirajući se na šest tema, uključujući digitalne financije, tematska izložba financijskih usluga održat će se online i offline od 1. do 5. rujna u Shougang Parku u Pekingu.

Kineske financijske institucije, uključujući Kinesku razvojnu banku i Kinesku banku, izložit će svoja inovativna postignuća u područjima kao što su financijske usluge za realno gospodarstvo i prekogranična trgovina. Preko 40 stranih financijskih institucija i poduzeća sudjelovat će u aktivnostima izložbe i razmjene.

Nadamo se da će se kroz ovogodišnju tematsku izložbu dalje graditi platforma za međunarodnu suradnju na visokoj razini za financijsku industriju kako bi se postigla uzajamna korist i win-win rezultati, rekao je Li Wenhong, voditelj Pekinškog lokalnog financijskog nadzora i uprave.

Ovogodišnji CIFTIS trebao bi se održati u Pekingu od 31. kolovoza do 5. rujna. Sadržat će globalni summit o trgovini uslugama, izložbe, forume, izdanja novih proizvoda i tehnologija, poslovne promocije i rasprave te popratne aktivnosti.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.