Događaj emitiranja razmjene video zapisa Kine i Rusije počinje u Pekingu

U Pekingu je u petak svečano otvoren Događaj emitiranja razmjene video zapisa Kine i Rusije u organizaciji China Media Group (CMG) i Veleposlanstva Ruske Federacije u Narodnoj Republici Kini, zajedno s pokretanjem istovremenog online i offline prijenosa.

Ruski veleposlanik u Kini Andrey Denisov, predsjednik CMG-a Shen Haixiong, zamjenik direktora Ruske televizijske i radiodifuzne kompanije (VGTRK) Andrej Kondrashov, direktor Rossiyskaya Gazeta Pavel Negoica i član uredništva CMG-a Fan Yun, Xing Bo nazočili su svečanosti pokretanja.

“Video je živopisan nosač za snimanje promjena vremena, svjedočanstvo o nacionalnom razvoju i promicanje uzajamnog uvažavanja civilizacije”, rekao je Fan Yun.

CMG će ovaj događaj iskoristiti kao priliku za produbljivanje razmjene i suradnje s ruskim medijima, promicanje uzajamnog razumijevanja između kineskog i ruskog naroda i jačanje dugotrajnog prijateljstva između Kine i Rusije.

“Događaj će dodatno promicati suradnju između medija dviju zemalja u različitim područjima putem razmjene emitiranja, gdje će ruski narod postati svjedok velikih događaja u Kini, poput 20. Nacionalnog kongresa Komunističke partije Kine”, rekao je Andrej Kondrašov.

Predsjednik CMG-a Shen Haixiong primio je “Orden prijateljstva” koji mu je dodijelio ruski veleposlanik Andrey Denisov na ceremoniji održanoj u ruskom veleposlanstvu u Pekingu nakon ceremonije.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.