Kreativni proizvodi s temom muzeja uskoro izloženi na Kineskom međunarodnom sajmu trgovine uslugama

Više od 680 primjeraka kreativnih proizvoda muzejske tematike bit će izloženo na Kineskom međunarodnom sajmu trgovine uslugama 2022., koji se otvara u srijedu.

Izložba, koju je organizirao Pekinški općinski ured za kulturnu baštinu u prostoru Kineskog međunarodnog sajma trgovine uslugama u parku Shougang, okupit će predstavljene proizvode iz 28 muzeja sa sjedištem u Pekingu, uključujući Kineski željeznički muzej i Pekinški umjetnički muzej te 14 tvrtki za kulturne i kreativne usluge povezane s muzejima, rekao je Xiang Dechun, zamjenika direktora ureda.

Muzej glavnog grada Kine, Muzej umjetnosti Sveučilišta Tsinghua i nekoliko drugih sudionika predstavit će seriju digitaliziranih kreativnih proizvoda tijekom izložbe, kako bi dodali dašak visoke tehnologije, rekao je Xiang.

Umjetničke izložbe i interaktivne aktivnosti, kao što je izvedba s drevnim kineskim instrumentom Bianzhong ili zvončićima i radionica tiskanja drvenim blokovima također će se održavati u izložbenom prostoru.

Kineski međunarodni sajan trgovine uslugama 2022. održat će se od 31. kolovoza do 5. rujna u Kineskom nacionalnom kongresnom centru i parku Shougang u Pekingu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.