CMG-ova gala za Blagdan sredine jeseni 2022.: što očekivati

Blagdan sredine jeseni pada 10. rujna ove godine, a Kineska medijska grupa (CMG, eng. China Media Group) održati će gala program za Blagdan sredine jeseni, s raznim nastupima i naprednom audio-vizualnom tehnologijom.

Svečanost će se održati u Zhangjiagangu, dijelu Suzhoua u istočnoj kineskoj pokrajini Jiangsu. Uz epsku temu “Mjesec”, gala će također sadržavati bogatu lokalnu kulturu Suzhoua.

Uprizorit će se pjesme i plesovi te simfonijska i operna umjetnost, prošarane mjuziklima komičnim skečevima, a sve će biti začinjeno tradicionalnim običajima za Blagdan sredine jeseni. Umjetnici i izvođači iz kineskog kopna te Hong Konga, Macaa i Tajvana pridonijet će veseloj, svečanoj audio-vizualnoj gozbi.

CMG će poslati 4K/8K UHD OB kombije koji su sudjelovali u prijenosu Zimskih olimpijskih igara u Pekingu radi produkcije gala programa za Blagdan sredine jeseni.

Gala će se za svjetsku publiku prenositi 10. rujna u 20 sati po pekinškom vremenu, putem različitih CMG-ovih kanala i radijskih frekvencija, kao i inozemnih platformi društvenih medija.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.