CMG predstavio Han Meilinovu audioknjigu “Esej o umjetnosti”

Pretvaranje nevidljivog u opipljivo bit je umjetničkog stvaranja. Moja umjetnost proizlazi iz života, a umjetnikova je svrha pretvoriti život u umjetnost i zatim vratiti umjetnost ljudima, iznio je u srijedu u Pekingu kineski umjetnik Han Meilin svoj pogled na umjetničko stvaranje.

Govoreći na svečanosti predstavljanja svoje audio knjige “Esej o umjetnosti”, Han je rekao: “Kao kineski umjetnik, moja je umjetnost uvijek bila ukorijenjena u kineskoj naciji i kulturi.”

Predsjednik Kineske medijske grupe  (CMG-a, eng. China Media Group) Shen Haixiong, potpredsjednik CMG-a Wang Xiaozhen i predsjednik Kineske udruge pisaca Tie Ning također su prisustvovali na svečanosti.

Program je usvojio najnapredniju tehnologiju obrade zvuka radi postizanja inovativnih otkrića u kreativnom sadržaju, umjetničkoj kvaliteti i tehnologiji 3D stereo zvuka za program audioknjiga od 20 epizoda, a pažljivo je uređen na temelju 27 proznih djela koje je napisao Han.

Pričom o Hanovom stvaralačkom iskustvu i umjetničkim postignućima, prikazuje njegovu nepresušnu stvaralačku energiju i filozofska razmišljanja o umjetnosti, životu i svijetu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.