Domaći, inozemni tisak pozvan da prati 20. nacionalni kongres KPK

I domaći i inozemni tisak pozvani su da prate nadolazeći 20. Nacionalni kongres Komunističke partije Kine (KPK), prema službenom priopćenju objavljenom u četvrtak.

Prijave za praćenje kongresa mogu se podnijeti između 2. i 16. rujna. Novinari iz Hong Konga, Macaa, Tajvana i stranih zemalja dobrodošli su podnijeti prijave ovdje: http://cpc20reg.zgjx.cn.

Zbog utjecaja pandemije COVID-19 u cijelom svijetu, vijesti o kongresu će se provoditi putem izvještavanja na licu mjesta, putem online video veza ili u pisanom obliku, između ostalog.

Kineski i strani novinari u Pekingu su dobrodošli da prate kongres putem izvještavanja s lica mjesta. Inozemni novinari su dobrodošli da prate kongres putem online video poveznica ili pisanih intervjua.

Tijekom kongresa u Pekingu će biti uspostavljen medijski centar koji će primati novinare, organizirati konferencije i intervjue za novinare. Također će biti dostupna službena webstranica i račun za medijski centar, kao i platforma za vijesti pokretana tehnologijom oblaka.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.