Oživljavajući trgovinu uslugama, Kina je predana otvaranju na višoj razini

S Kineskim međunarodnim sajmom trgovine uslugama 2022. koji se bliži kraju u ponedjeljak u Pekingu, Kina je poslala signal nepokolebljive odlučnosti u zalaganju za šire i dublje otvaranje.

Ovogodišnji sajam, pod nazivom “Suradnja za bolji razvoj, inovacije za zeleniju budućnost”, uključuje izložbeni prostor od 152 000 četvornih metara uz sudjelovanje više od 2400 tvrtki, uključujući više od 400 tvrtki s popisa Global Fortune 500 i vodećih poduzeća u industriji.

Podaci kineskog Ministarstva trgovine pokazali su kako je potpisano ukupno 1339 projekata, među kojima je 513 građevinskih projekata, 175 investicijskih ugovora, 128 strateških sporazuma i 173 prvih predstavljanja proizvoda.

Kineski međunarodni sajam trgovine uslugama je Kini ključna platforma za širenje otvaranja, produbljivanje suradnje i provođenje inovacije, istaknuo je kineski predsjednik Xi Jinping u čestitki Kineskom međunarodnom sajmu trgovine uslugama 2022. poslanoj u srijedu.

Izrazio je spremnost Kine na suradnju s drugim zemljama radi podrške istinskom multilateralizmu, uključivosti i uzajamno korisnoj suradnji te zajedničkog promicanja gospodarstva dijeljenja i zajedničkih usluga, kako bi dali poticaj oporavku globalnog gospodarstva.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.