Održani 24. Ribarski dani u Kopačevu

Tradicionalnu baranjsku manifestaciju, Ribarske dane u Kopačevu ni kiša nije zaustavila.

24. Ribarski dani ponudili su raznovrstan kulturno-zabavni program i bogatu ponudu autohtonih proizvoda, fiš paprikaše, šarane na rašljama, lovačke specijalitete i druga jela jedinstvenih okusa. Danas je upriličeno i svečano otvaranje, slijedili su nastupi kulturno-umjetničkih društava i koncert, a sve uz neodoljivo bogatstvo mirisa i okusa.

Ribarski dani su jedna od najprepoznatljivijih manifestacija u Osječko-baranjskoj županiji koja iz godine u godinu raste i biva sve posjećenija, a u ovaj dio Baranje dolaze podjednako domaći, ali i strani turisti. Posebnost ove manifestacije je u riječnom ribarstvu i tradiciji dugoj stoljećima zahvaljujući kojoj možemo kušati ribu spravljenu na više različitih načina – kazao je župan Ivan Anušić na svečanom otvaranje 24. Ribarskih dana u Kopačevu.

Načelnik Općine Bilje Željko Cickaj je dodao kako se na Ribarskim danima okuplja više od stotinu izlagača tradicijskih proizvoda, ljudi koji žive od svoga rada i ovdje predstavljaju svoje proizvode, što i jest smisao organizacije – pokazati svu raskoš i bogatstvo naše eno i gastro ponude. ( obz.hr )

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.