Xi istaknuo nove horizonte za jačanje oružanih snaga kroz reformu

Predsjednik Xi Jinping istaknuo je bolje korištenje uspješnog iskustva u reformi nacionalne obrane i oružanih snaga te težnju ka novim horizontima za jačanje oružanih snaga kroz reformu.

Xi, također generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) i predsjednik Središnjeg vojnog povjerenstva (SVP-a), dao je upute na seminaru o reformi nacionalne obrane i oružanih snaga koji je održan u srijedu u Pekingu .

Od 18. nacionalnog kongresa Partije, Centralni komitet KPK-e i SVP u potpunosti su proveli strategiju jačanja oružanih snaga kroz reformu uz odlučnost i napore bez presedana , rekao je Xi.

Dugogodišnje sustavne opstrukcije, strukturne neusklađenosti i problemi politika u razvoju nacionalne obrane i oružanih snaga su riješeni, dok su  u produbljivanju reforme nacionalne obrane i oružanih snaga ostvarena povijesna postignuća, dodao je Xi.

Xi je zahtijevao ozbiljno sažimanje i primjenu uspješnog iskustva u prošlim reformama, razumijevanje nove situacije i misija te fokus na borbenu spremnost.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.