Zrakoplovna priredba Kine 2022. započinje u studenom, a izložiti će obrambeno oružje

14. Kineska međunarodna izložba zrakoplovstva i svemirske tehnologije održat će se od 8. do 13. studenoga u gradu Zhuhaiju, u južnoj kineskoj pokrajini Guangdong, rekli su dužnosnici na tiskovnoj konferenciji o priredbi u utorak.

Prema riječima dužnosnika, bit će izložena nekoliko primjeraka vrhunske svjetske opreme – u rasponu od vojnih bespilotnih letjelica, projektila i avionskih motora do svemirskih letjelica.

Dio opreme, posebice vojne zrakoplove serije 20, prikazat će vrhunski izvođači. Helikopteri za aktivnu dužnost Narodnooslobodilačke vojske (NOV-a) letjet će na priredbi po prvi put.

Bit će izloženo oružje kopnenih snaga kao što su tenkovi, rakete i projektili, uključujući 52 artikla koja će prvi put predstaviti Kineska sjeverna industrijska korporativna grupa i 287 proizvoda koje će izložiti Kineska južna industrijska korporativna grupa.

Svemirska tehnologija također je važan dio priredbe. Bit će predstavljen model kineske svemirske postaje u punoj veličini, priopćila je Kineska zrakoplovno-svemirska znanstvena i tehnološka korporacija, koja će izložiti ukupno 135 artikla.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.