Kineska medijska grupa objavila višejezičnu verziju TV dokumentarca “Dekodiranje desetljeća”

U Pekingu je 30. rujna održana svečanost povodom objavljivanja višejezične verzije televizijskog dokumentarca Kineske medijske grupe (KMG-a), “Dekodiranje desetljeća”. Zamjenik voditelja Odjela za promidžbu Centralnog komiteta Komunističke partije Kine i predsjednik i glavni urednik KMG-a Shen Haixiong prisustvovao je na svečanosti.

Wang Xiaozhen , potpredsjednik KMG-a, Ma Xiaoguang, direktor Ureda za informiranje Ureda za pitanja Tajvana Državnog vijeća i Xu Luying, zamjenik direktora Odjela za javnost Ureda za poslove Hong Konga i Makaa Državnog vijeću također su prisustvovali na događanju.

U svom je govoru Wang rekao da je KMG temeljito proveo važna izlaganja važnih govora glavnog tajnika Xija i organizirao elitne snage za produkciju višejezične verzije televizijskog dokumentarca “Dekodiranje desetljeća” koji je putem integriranih medijskih platformi objavljen u Kini i inozemstvu na 44 jezika.

Prema izvješćima, od 30. rujna višejezična verzija televizijskog dokumentarca “Dekodiranje desetljeća” bit će emitirana na engleskom, španjolskom, francuskom, arapskom, ruskom i drugim kanalima CGTN-a.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.