Bespovratne potpore za MSP-ove u turizmu

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. zajedno s ostalim partnerima – Institut ISKRIVA, Result Computer Systems d.o.o, Pomurski tehnološki park, West Pannon (Mađarska), Turistička organizacija Vojvodine (Srbija), Institut za strateške studije i prognoze (Crna Gora), Udruženje hotelske industrije Rumunjske (Rumunjska) i Bugarsko-rumunjska privredna komora (Bugarska) provodi projekt pod nazivom Smarter Amazon of Europe (Smarter AoE) koji nadopunjuje rezultate projekata European AoE Bike Trail i Amazing AoE. Projekt će poticati digitalizaciju i inovacije što će rezultirati boljom učinkovitošću i kvalitetom usluge, većim prihodima i manjim ekološkim otiskom.

Oko 25 malih i srednjih poduzeća u turizmu na području četiri županije (Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka i Međimurska županija) uključenih u ekosustav Smarter AoE dobit će izravnu bespovratnu financijsku potporu od 3.000,00 € za promicanje društvenih i ekoloških inovacija i/ili digitalne transformacije.

Kako bi što većem broju zainteresiranih MSP-ova približili projekt Smarter AoE organiziramo radionicu gdje će zainteresirani saznati korisne informacije i saznati kako će se moći aplicirati za bespovratna sredstva. Ujedno, biti će govora i o smanjenju ekološkog otiska. Radionica koja će se održati je potpuno besplatna i održavati će se hibridno kako bi se omogućilo online sudjelovanje onim sudionicima koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo.

Radionica će se održati 18.10.2022. s početkom u 14:30 sati u Hotelu Osijek.

Molimo zainteresirane da ispune prijavni obrazac najkasnije do 14.10.202. u 12 sati

https://forms.gle/VPNUSpYnUqDDQWk4A

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.