Održan drugi grupni intervju 20. Nacionalnog kongresa KPK-e

U večernjim satima 18. listopada u tiskovnom centru održan je drugi grupni intervju u sklopu 20. Nacionalnog kongresa KPK-e. Tom su prigodom glasnogovornici iz Heilongjianga, Šangaja, Jiangsua, Zhejianga, Anhuija, Fujiana i Jiangxija predstavili situacije u svojim regijama i odgovarali na pitanja novinara.

Glasnogovornici iz Šangaja, Jiangsua, Zhejianga i Anhuija odgovarali su na pitanja o izgradnji industrijskog sektora i infrastrukture. Objasnili su konkretne mjere tijekom provedbe strategije integracije delte rijeke Jangce.

Glasnogovornik iz pokrajine Heilongjiang rekao je da je njegova pokrajina izgradila novi industrijski sustav i time doprinijela postizanju novih napretka u sveobuhvatnoj obnovi stare industrijske baze na sjeveroistoku zemlje.

Glasnogovornik iz pokrajine Jiangxi predstavio je iskustva u razvoju crvenog turizma. Glasnogovornik Fujiana je rekao da postoji 39 projekata povezanih s izgradnjom ekoloških zona u njegovoj pokrajini koji će se u budućnosti kopirati u cijeloj zemlji te se provodi i neprekidna zaštita okoliša.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.