Besplatan javni prijevoz povodom blagdana Svih svetih

Priopćenje GPP-a:
Kako bi se svim građanima osigurao brži i jednostavniji pristup grobljima na području Osijeka i prigradskih naselja, na inicijativu gradonačelnika Ivana Radića, Grad Osijek omogućio je besplatan javni prijevoz na svim linijama, a GPP će i ove godine organizirati posebnu regulaciju javnog prijevoza u gradu Osijeku, koja će biti na snazi 1. studenoga.
TRAMVAJSKI PROMET:
Na blagdan Svih svetih, u utorak, 1. studenoga, na tramvajskoj liniji br. 1: ZELENO POLJE – VIŠNJEVAC – ZELENO POLJE i tramvajskoj liniji br. 2: BIKARA – GAJEV TRG – ULICA HRVATSKE REPUBLIKE – BIKARA (na kojoj je zbog radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture tramvajski promet u potpunosti zamijenjen autobusnim), promet će se odvijati prema NEDJELJNOM rasporedu.
AUTOBUSNI PROMET:
Autobusni će promet 1. studenoga biti organiziran prema rasporedu za NEDJELJU te će na liniji JUG II – BOLNICA – JUG II biti osiguran veći broj polazaka, a biti će uvedene i dvije izvanredne autobusne linije:
MIO – GAJEV TRG – CENTRALNO GROBLJE – MIO
MAČKAMAMA – CENTRALNO GROBLJE – MAČKAMAMA
Izvanredna autobusna linija MIO – GAJEV TRG – CENTRALNO GROBLJE – MIO, biti će uspostavljena 1. studenoga od 07:00 do 18:00 sati. Prvi polazak sa stajališta MIO biti će u 7:00 sati i dalje svakih 60 min, a s CENTRALNOG GROBLJA u 07:30 sati i dalje svakih 60 min.
Izvanredna autobusna linija MAČKAMAMA – CENTRALNO GROBLJE – MAČKAMAMA, bit će uspostavljena 1. studenoga od 06:55 do 18:40 sati. Prvi polazak s MAČKAMAME bit će u 06:55 sati, zatim u 7:10 i dalje svakih 20 min. Prvi polazak s CENTRALNOG GROBLJA biti će u 7:00 sati i dalje svakih 20 min.
Autobusna linija JUG II – BOLNICA – JUG II bit će uspostavljena na način da će prvi polazak s JUGA II biti u 06:30 sati i dalje svakih 30 min., do 18:30 sati. Prvi polazak s DONJOGRADSKOG GROBLJA biti će u 06:30 i dalje svakih 30 min., do 18:45 sati.
Informacije o stanju u prometu u vrijeme posebne prometne regulacije moći će se dobiti na telefonskom broju Prometnog ureda: 228 – 308 i 213 – 004.
foto: GPP

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.