Edukacije za poduzetnike u okviru projekta „Poduzetnički obzor“

Na seminarima se obrađuju različite teme prilagođene potrebama poduzetnika i poslovnog okruženja, što će biti dodatni korisni alat u rješavanju problema s kojima se susreću u svom radu. Do sada su održana tri seminara.

„Poduzetnički obzor“ je namijenjen je prvenstveno poduzetnicima, njegovom razvoju i svemu što poduzetništvo čini za našu zajednicu, a to znači radna mjesta, ekonomski prosperitet i druge prateće benefite. Osječko-baranjska županija intenzivno radi, i to ne samo u smislu dodjele financijskih potpora i drugih konkretnih pomoći, nego i kroz edukacije. Edukacije poput današnje su bitne da bi poduzetnici imali pravu informaciju u pravo vrijeme i na pravom mjestu te da bi se dobro pripremili za iduću godinu, za natječaje, ali i trendove. Ističem da su pozitivni trendovi u gospodarstvu naše županije i u cijeloj Hrvatskoj, a tom dinamikom ćemo i nastaviti. Pozitivne trendove potvrđuju i statistički podaci – rekao je župan Ivan Anušić sudionicima današnje edukacije.

Više pročitajte na: https://www.obz.hr/index.php/k2-listing/item/3475-i-poduzetnickim-obzorom-zupanija-pomaze-i-potice-uspjesno-poduzetnistvo

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.