Novi izlagači izražavaju očekivanja CIIE-a

Foto: VCG

Kako je započela ceremonija otvaranja petog China International Import Expo (CIIE) u Šangaju, mnogi novi izlagači izrazili su svoja očekivanja od sajma.

CIIE Kini pruža važnu platformu za povezivanje s raznolikim svjetskim tržištima i promicanje industrijske integracije, a tvrtka je sretna što će ove godine debitirati na sajmu, rekao je KK Chiu, izvršni direktor Greater China u Cushman & Wakefieldu, globalna tvrtka za usluge nekretninama.

Dodao je da će nastojati iskoristiti CIIE platformu za poboljšanje suradnje s vladama na različitim razinama, kao i s poduzećima i investitorima.

Prema Gao Yanu, izvršnom direktoru Thyssenkrupp Greater China, CIIE je dobra prilika za strane tvrtke da se predstave kineskom tržištu.

Nadaju se da će predstaviti Thyssenkruppovo raznoliko poslovanje, posebno zelene tehnologije kineskom tržištu putem sajma, te održavati blisku razmjenu i suradnju s vladom, kupcima, partnerima i drugim dionicima kako bi potaknuli sinergiju i stvorili više razvojnih prilika, rekao je Gao .

Peti CIIE privlači 145 zemalja, regija i međunarodnih organizacija, kao i 284 vodeća poduzeća u industriji, uključujući neke od 500 najvećih svjetskih tvrtki.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.