Pokrenuta Gradska novinska služba kako bi svijetu objasnila Šangaj

Gradska novinska služba, engleski informativni portal o Šangaju, predstavljen je u utorak s vizijom “vijesti na usluzi”.

Riječ je o službenoj platformi za vijesti i usluge koja stranim zajednicama u Šangaju pruža najnovije informacije o gradu, uključujući lokalne vijesti, službene politike i vodič za životni stil, što pomaže pojednostaviti proces prilagodbe i snalaženja kroz život u Šangaju.

Gradskoj novinskoj službi može se pristupiti putem adrese internetske stranice www.citynewsservice.cn ili službenog WeChat računa, “City News Service”. Platforma će u budućnosti proširiti svoje usluge na regiju delte rijeke Jangce kako bi omogućila usluge za više iseljenika u Kini.

“Shanghai Let’s Meet”, službeni gradski inozemni medijski računi, također su stavili prve objave na Facebook i Twitter, s Jinbaom, maskotom pande Kineskog međunarodnog uvoznog sajma, kako bi Šangaj predstavili na bolji način.

Vlasti Šangaja nadaju se da će nove digitalne inicijative donijeti bolje usluge i više interakcija sa stranom zajednicom, čineći grad privlačnijim novopridošlicama, kao i starim prijateljima.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.