Novi elan Osječkog šahovskog saveza 

Nakon neuspjele Izborne skupštine prije mjesec dana u nazočnosti svih predstavnika klubova u prostorijama GČ Industrijska četvrt izabrano je novo vodstvo. Na čelu krovne organizacije osječkog šaha ostao je predsjednik Zvonko Horvat član ŠK Dragovoljac ( u svom trećem  mandatu), dopredsjednik je Davor Krščanski iz ŠK Višnjevac, a tajnik je Marinko Marijanović iz ŠK HVIDRa. Novi Izvršni odbor je u sastavu: Branimir Jukić, Davor Krščanski, Siniša Slobođanac, Zvonko Horvat i Marijan Prekratić.
Predsjednik Nadzornog odbora je Jurica Jukić, a članovi Matija Ferić i Luka Stošić. Napravljeni su novi planovi i strategija razvoja šahovske igre u novom šahovskom domu u SD Zrinjevac, koji je Zajednica športova grada Osijeka voljna ustupiti šahistima kao mjesto koje će biti dostupno svim šahovskim klubovima za njihove aktivnosti.
Istaknuti su ciljevi rad sa mlađim kategorijama, brzopotezni turnir povodom Dana grada Osijeka i 15 godina OŠS te ponovo pokretanje Osijek OPEN-a, najvećeg turnira u regiji, čiji bi suorganizator bio ŠK HVIDRA.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.