KC: Nemoš pobjeć od nedjelje

NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE nova je kazališna predstava u produkciji Kulturnog centra Osijek, ali i nova predstava u kazališnom životu grada: istaknuti predstavnici nove generacije osječkih glumaca –  Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula, igraju Nju i Njega u ovoj duhovitoj i životnoj drami nastaloj prema nagrađivanom tekstu hrvatske spisateljice i dramaturginje Tene Štivičić. Izvedbe predstave očekuju nas cijeli tjedan (15.,16.,17.i 19. studenoga) u Kulturnom centru Osijek.

Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih… Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije – svoje priče.

Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom Kulturni centar Osijek pokreće vlastitu kazališnu produkciju, a u kojoj nas uskoro očekuju još dvije premijere. Prva od njih jedna je od najizvođenijih hrvatskih drama nagrađivane Tene Štivičić:

NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE

Mala dvorana Kulturnog centra Osijek

Ulica kneza Trpimira 2/A, Osijek

Izvedbe:

UTORAK, 15.11., 20.00 sati

SRIJEDA, 16.11., 20.00 sati

ČETVRTAK, 17.11., 20.00 sati

SUBOTA, 19.11.,20.00 sati

Cijena ulaznice: 40,00 kuna

Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek od ponedjeljka do subote 7-21 sat (osim petka, 18.11. kada je neradni dan) ili sat vremena prije početka predstave u predvorju Kulturnog centra Osijek.

Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.