Predstavljene višejezične produkcije filmova “Klasici koje je citirao Xi Jinping” i “Kina na novom putovanju”

Indonezijska i tajlandska verzija dugometražnog filma Kineske medijske grupe (CMG-a, eng. China Media Group) “Klasici koje je citirao Xi Jinping” i višejezičnog dokumentarca “Kina na novom putovanju” predstavljeni su na svečanosti održanoj u ponedjeljak u Pekingu.

Shen Haixiong, predsjednik i glavni urednik CMG-a, održao je govor na svečanosti, na kojoj su putem interneta prisustvovali predstavnici medija iz Indonezije, Tajlanda, Kambodže, Indije, Laosa, Nigerije, Pakistana, Šri Lanke, Turske i drugih zemalja.

“Klasici koje je citirao Xi Jinping” zorno pokazuju Xijevo dubinsko razumijevanje tradicionalne kineske kulture, kao i njegove uvide u načine upravljanja najvećom zemljom u razvoju na svijetu.

“Objavljivanje dugometražnog filma “Klasici koje je citirao Xi Jinping” i višejezičnog dokumentarca “Kina na novom putovanju” pomoći će ljudima u Indoneziji, Tajlandu i drugim zemljama u stjecanju dubljeg razumijevanja kineske prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kao i značaja novog putovanja Kine u svijet”, rekao je Shen. “Publici će pokazati vjerodostojnu Kinu, ljupku Kinu i Kinu vrijednu poštovanja.”

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.