Snježni, ledeni turizam se zahuktava tijekom novogodišnjih praznika

Turizam na snijegu i ledu zahuktao se tijekom trodnevnih novogodišnjih praznika koji počinju u subotu, a mnogi su se turisti uputili prema odredištima s obilnim resursima snijega i leda.

Changbai Mountain Wanda International Resort odnedavno prima 3000 do 4000 turista koji dolaze na skijanje svaki dan, rekao je Wang Hongli, upravitelj operativnog i uslužnog centra odmarališta. Odmaralište je izgradilo 12 snježnih kuća s različitim karakteristikama i specijalitetima.

U Pekingu je više od 20 parkova pokrenulo aktivnosti na snijegu i ledu koje će trajati do veljače 2023. Stanovnici i turisti mogu uživati u zimskim sportovima kao što su skijanje i razne zabavne aktivnosti na prirodnom i umjetnom snijegu i ledu.

Sva 84 skijališta u autonomnoj regiji Xinjiang Uygur također su u potpunosti otvorena za javnost. Više od 50.000 vaučera izdano je za poticanje lokalnog turizma na snijegu i ledu.

U jugozapadnoj kineskoj općini Chongqing, zimska turistička sezona otvorena je 16. prosinca, s više od 20 aktivnosti kao što su skijanje i igre na snijegu i ledu.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.