Međunarodna zajednica i osobe iz trgovinskih i političkih krugova imaju povjerenja u kinesko gospodarstvo

Uz postupnu prilagodbu kineskih protuepidemijskih mjera, sve je očitiji oporavak kineskog gospodarstva. Nedavno je međunarodna zajednica uveliko povećala predviđanje rasta kineskog gospodarstva, a brojne osobe iz trgovinskih i političkih krugova i stručnjaci imaju povjerenja u smjer njegovog razvoja.

Predsjednica Odbora kinesko-poljskog prijateljstva Agnieszka Wu-Skawińska rekla je kako strani turisti pozdravljaju kinesko ublažavanje mjera u vezi s ulaskom i prevencijom epidemije. Izrazila je uvjerenje da će Kina nastaviti maksimalnim naporima štititi sigurnost i zdravlje svojeg naroda.

Butsan Oksana, predsjednica Povjerenstva za kinesko-ukrajinsku industrijsku i trgovinsku suradnju, rekla je da je “Kina tijekom posljednjih godina provela brojne mjere kako bi malim i srednjim poduzećima pomogla u nadvladavanju aktualnih teškoća, čime su u velikoj mjeri riješeni njihovi praktični problemi.”

Brazilski novinar koji prati međunarodnu politiku Helio de Mendonca Rocha rekao je kako prilagodba kineskih protuepidemijskih mjera znači mnogo za cijeli svijet. Kina je trenutno glavni trgovinski partner 140 zemalja i regija, a trgovinski odnosi s Kinom su prioritet u politici mnogih zemalja.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.