Međunarodni odjel Centralnog odbora KPK-e objasnio kinesku optimizaciju odgovora na COVID-19

Foto: VCG

Međunarodni odjel Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK-e) nedavno je poslao pisma stranim političkim strankama i organizacijama, objašnjavajući prilagodbu kineske politike odgovora na COVID-19 i njen značaj za jačanje razmjene i suradnje među zemljama.

Međunarodni odjel Centralnog komiteta KPK-e istaknuo je velika postignuća KPK-e u stavljanju ljudi i njihovih života iznad svega, suočavanju s bolešću COVID-19 i zaštiti života i zdravlja ljudi.

U objašnjenju je navedeno kako je prilagodbom novoj situaciji odgovora na COVID-19 i novim značajkama novih varijanti koronavirusa Kina preuzela inicijativu za usavršavanje mjera odgovora na COVID-19. Cilj Kine je bolje koordinirati odgovor na COVID-19 s gospodarskim i društvenim razvojem i osigurati normalnu proizvodnju i život. Prilagodba mjera je znanstvena, pravovremena i nužna, priopćio je odjel.

“Komunistička partija Kina spremna je surađivati s političkim strankama diljem svijeta kako bi održali objektivno i prijateljsko okruženje međunarodne suradnje protiv pandemije i zajednički promicali izgradnju zajednice zdravlja za sve, kao i zajednice koja dijeli budućnost za čovječanstvo “, dodali su iz odjela.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.