Sat za planet Zemlju: Ugasite svjetla i upalite nadu

Tema je ovogodišnjeg “Sata za planet Zemlju”, globalne javne ekološke aktivnosti koju organizira WWF “Dajmo Zemlji sat “.

25. ožujka u 20:30 po lokalnom vremenu, molimo isključite nepotrebnu rasvjetu i proizvode koji troše električnu energiju na jedan sat kako biste praktičnim djelom podržali zaštitu okoliša.

3 KOMENTARI

  1. Ja bih pozvao sve gradove da posveu patnju i na cestovne rasvjete te na dan obilježavanja sata za Planet Zemlju počnu gasiti na uru vrimena kao i u gradovima.Jer cestovna rasvjeta vise potroši struje nego rasvjeta u gradovima.Sad je vrijeme,zajedno promjenio svijet.

  2. Zaboravio sam napomenuti da bi bilo dobro da nas se sve vise uključi u tu akciju.Svijesni ste da su klimatske promjene učinili da se povećaju novca i gubitci primjer suša,požari, poplave, tuca, manji urodi, Veča inflacija,problem sa otpadom i skupljom strujom,povećanom radijacijom iz nuklearki i vecim zagađenjem iz vozila.Pozivam sve poslove,obične osobe,studente i obitelji da se osvijeste o satu za planet Zemlju.Učinimo to i promijenimo navike.Ne odustajete od te zelje.Ako vlade to ne mogu,mozemo svi zajedno.Kao sto smo pokrenuli globalne prosvjede za klimu,mozemo i ovo.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.