Centralni komitet KPK-e pozvao cijelu Partiju na proučavanje Xijevih djela

Foto: VCG

Centralni komitet Komunističke partije Kine (KPK-a) izdao je obavijest kojom je pozvao cijelu Partiju na proučavanje nedavno objavljena prva dva sveska nove serije knjiga odabranih djela Xi Jinpinga.

Prva dva sveska sadrže važne radove koje je Xi, generalni sekretar Centralnog komiteta KPK-a, objavio od studenog 2012. do listopada 2022.

U obavijesti, objavljenoj u ponedjeljak, navedeno je kako je pažljivo proučavanje nove publikacije od velikog značaja za cijelu Partiju i ljude diljem zemlje kako bi mogli pomno pratiti Centralni komitet KPK-a sa Xijem u srži u razmišljanjima, politikama stajalištima i djelovanju te zajednički nastojati unaprijediti ideju i praksu socijalizma s kineskim značajkama u novom dobu.

Partijski komiteti i vodeće skupine članova KPK-e na svim razinama pozvani su da organiziraju članove i dužnosnike Partije u proučavanju publikacije i učine studiju važnim dijelom partijske kampanje za proučavanje i provedbu Xi Jinpingove misli o socijalizmu s kineskim značajkama za novo doba.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.