FFOS: Predstavljanje knjige „Nikola Tesla ispod paučine“

FFOS vas poziva na predstavljanje knjige „Nikola Tesla ispod paučine“ u srijedu 12. travnja 2023. godine s početkom u 18:00 sati. Predstavljanje knjige održat će se na Filozofskom fakultetu u Osijeku u Maloj svečanoj dvorani (soba 39, I kat), a knjigu će predstaviti autor Marijo Filipi, novinar i publicist, hrvatski branitelj i stopostotni invalida Domovinskoga rata predstavila

Knjiga nudi i obilje dokumenata koji govore o povijesti te o administrativno-političkom stanju u doba kad je Tesla rođen. Knjiga koja broji preko 500 stranica ima puno poglavlja i podpoglavlja, a autor je istraživanje dočarao kroz zanimljivu foto prezentaciju, naglasivši kako je Nikolu Teslu istraživao kao čovjeka, a ne toliko kao izumitelja.

Knjiga „Nikola Tesla ispod paučine” nastoji otkriti svijetu izvorno ljudsko lice izumitelja. Ono je izblijedilo i iskrivljeno pod utjecajem autora koji su uglavnom prepisivali jedni od drugih, a zapravo su o naravi i karakteru izumitelja znali vrlo malo. Zato ljudi širom svijeta Teslu doživljavaju kao fanatika, samotnjaka, bezbožnika, nedruštvenog čovjeka, ženomrzca, Srbina i još mnogo toga.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar!
Molimo Vas unesite ovdje svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.